woocommerce

WooCommerce er en populær e-handelsplattform for Wordpress, som gjør det mulig for brukere å lage sine egne nettbutikker med minimal innsats. Ved hjelp av ferdige plugins kan du enkelt begynne å ta imot betalinger online.

Fleksibiliteten, tilpasningsmulighetene og integrasjonsmulighetene gjør WooCommerce til det åpenbare valget for mange som driver salg online. Vi er konfigurert med WooCommerce, og du kommer raskt og enkelt i gang.

Prestashop

PrestaShop er en modulær nettbutikk, i likhet  med WooCoomerce, og er en av de beste open source e-handelsplattformene på markedet i dag. Du kan laste ned og endre den uansett hva du vil. Det finnes utallige plugins som er klare til bruk, både innen frakt og betalingsløsninger gjennom oss, og våre partnere Pakkepost AS og KomplettNetbutikk AS.

Hvis du ønsker å stå friere med tanke på design, funksjonalitet og et unikt preg, så er PrestaShop løsningen. Vi er konfigurert med PrestaShop og du kommer raskt i gang

shopify

Shopify er en av markedets mest populære netthandelsløsninger. Her får du som kunde tilgang til nettsiden via en portal, slik at du ikke trenger å laste ned og installere programvare. Shopify har en av de mest moderne plattformene på markedet, og selv erfarne og avanserte brukere velger ofte Shopify fremfor andre mer komplekse systemer på markedet.

Vi er konfigurert med Shopify med egen betalingsgateway, så her er du raskt igang med din betalingslønsning.

virtuemart payee

VirtueMart er en populær e-handelsplattform for Joomla, som gjør det mulig for brukere å lage sine egne nettbutikker med minimal innsats. Ved hjelp av ferdige plugins kan du enkelt begynne å ta imot betalinger online.

Hvis du ønsker størst grad av frihet sammen med enorme tilpasning- og integrasjonsmulighetene så er VirtueMart det åpenbare valget for mange som driver salg online. Vi er konfigurert med VirtueMart, og du kommer raskt og enkelt i gang.