Med Pay By Link kan du ta betalinger uten teknisk integrasjon, investering i salgssystemer eller timer med konfigurasjon. Du logger ganske enkelt inn på vår portal og oppretter en lenke for ditt formål. Velg selv om du vil distribuere via e-post, SMS eller hvorfor ikke lage en QR-kode dersom kundene er fysisk tilstede?

Pay By Link

Det beste av alt er at tjenesten er inkludert for alle våre kunder som betaler på nett! Hvis du allerede er kunde hos oss, trenger du kun å kontakte oss for å bli aktivert. Du kan selvfølgelig velge å betale med samme betalingsmåte som du har hos oss for din vanlige virksomhet.

Pay By Link kan brukes til flere forskjellige kjøpsscenarier:

Åpen lenke – Perfekt for de som ønsker å ta betalt for et spesifikt produkt eller en tjeneste med et forhåndsdefinert beløp. Det kan være gaver, treningsløp, arrangementer eller dine gule håndheklede grytekluter. Bare skriv inn beløpet som skal betales og hvor mange kjøp som kan gjøres via lenken, så er du i gang og kan og kan ta betalt.

Personlig lenke – Når du må betale for en spesifikk bestilling eksternt. Denne løsningen passer for alle typer anledninger når du ønsker å belaste en kunde. Beskriv hva som skal betales og hvilket beløp, så får du en lenke som skal sendes til din kunde.

Pengene kontoen uten problemer

Alle gjennomførte betalinger samles inn, sammenstilles og utbetales så ofte vi har avtalt. Vi betaler normalt en gang i uken, men det kan skje oftere eller sjeldnere avhengig av dine behov.

Sammen med betalingen mottar du lettfattelige dokumenter til din bokføring og rapportering.

Slik fungerer Pay By Link

 PayByLinkSlikfungerer

Noen eksempler hvordan Pay By Link kan brukes:

Selgeren på messen
Bruk en åpen lenke for å ta betalt for produktene dine på messen eller markedet. Et tips er å lage en QR-kode av lenken som kundene enkelt kan skanne med mobiltelefonen.

Treningsløp
Arrangerer du et treningsløp eller et annet arrangement med begrenset antall plasser? Få betalt enkelt med en åpen lenke som kun fungerer for å betale via så mange ganger du oppga som antall deltakere. Publiser lenken i sosiale medier og nyhetsbrev så gir vi deg beskjed hver gang det kommer en melding.

Hobbyisten
Har du en hobby og ønsker å selge kreasjonene dine? Ikke noe problem med en åpen lenke In Pay By Link. Alt du trenger å gjøre er å definere produktene dine og oppgi hvor mange du har å selge, så tar vi oss av resten slik at du kan fokusere på hobbyen.

Salg på e-post eller telefon
Tar du imot bestillinger på telefon eller e-post? Betaling er ikke lenger et problem; med personlig lenke i Pay By Link oppretter du en betalingsforespørsel for den spesifikke bestillingen du mottok. Velg selv hvordan du vil sende betalingslenken til kunden og vent på at vi sier at betalingen har funnet sted.

[powr-form-builder id="346074b5_1701698975"]