Betalingsløsning for netthandel

Med vår checkout løsning for netthandel kommer du raskt i gang med betalinger fra dine kunder. Vi har betalingsplugins for de fleste nettbutikker som enkelt tilpasses ditt behov ved installasjon.

Øk salget med riktig betalingsløsning for din nettbutikk

Det er viktig å gi kundene dine muligheten til å betale på den måten som passer dem best, derfor tilpasser vi din avtale etter behov. Jo enklere betalingsløsning du tilbyr i din nettbutikk, desto større sjanse er det for at kundene dine gjennomfører et kjøp. Vår løsning gjør det enkelt og trygt for kundene dine å betale, noe som igjen kan øke salget i nettbutikken din.

Vi er opptatt av at du lykkes

Vi jobber for å gi deg en fleksibel betalingsløsning som passer din nettbutikk. Vi integrerer med de fleste nettbutikker og kan tilby en rekke ulike betalingsmåter. Vi har betalingsløsninger som passer dine behov, og vi tilpasser oss dine ønsker og behov.

Hos oss får du rådgivning og tett oppfølging

Vi jobber hardt for å sikre at din nettbutikk har den riktige betalingsløsningen og har egne personlige rådgivere som hjelper deg både under oppsett, drift og oppfølging. Vi hjelper deg med det tekniske og tilpasser oss etter ditt behov.

 

Transaction fee

1,85% + 1kr

Monthly fee

249 kr


Visa / Mastercard          Credit/Debit Card in EU/EEA                               1,85% + 1 kr


Visa / Mastercard          Company cards and cards Non EU/EEA          2,95% + 1 kr


Vipps                                     Available for Norwegian end customers         1,85% + 1,50 kr


Invoice                                 Let your customer pay withing 30 days            2,95% + 1 kr