Butikk

Gjør det enkelt for dine kunder å betale med våre betalingsterminaler. Uansett om du driver butikk, restaurant eller reiser rundt til kundene dine, har vi en betalingsterminal som passer deg. Både kort og kontaktløs betaling fra mobiltelefon fungerer like bra på våre terminaler.

TA BETALT MED KORT DER KUNDENE ER

Det er enkelt å betale med kort. Derfor vil vi gjøre det like enkelt for deg å ta betalt med kort, uansett hvor du møter kundene.

Du har kanskje en fast kasse som kundene kommer til, eller du går kanskje frem til dem selv i butikken eller restauranten. Du kjører kanskje til og med rundt og treffer kunder på alle mulige steder.

Uansett hvordan salget skjer, har vi en betalingsterminal som passer for deg. Ta kontakt med oss, og fortell hvordan du jobber eller vil jobbe, så finner vi sammen den beste løsningen for deg og kundene.

Vi hjelper deg selvsagt også med kortinnløsning, slik at du får pengene fra kortkjøpet raskt inn på kontoen.

RIKTIG BETALINGSTERMINAL FOR DEG

Enkel, hånholdt kortterminal PAX A920 Pro (les mer)

 299 kr/måned
payee Pris pr kjøp: 1,29% pr transaksjon
payee 36 mnd bindingstid
payee Enkelt å komme i gang
payee SIM-kort inkludert
payee Sikker, rask og behovstilpasset utbetaling
payee Ta betalt med alle de vanligste betalinsalternativene, inklusive BankAxept
payee Support alle dager

ALLE DE POPULÆRE BETALINGSMÅTENE

betalingsmåterMed våre kortterminaler kan du godta kort fra alle store kortleverandører, som Visa, Mastercard, Diners, JCB og UnionPay. Selvfølgelig også kontaktløs betaling med kort, mobil eller klokke.

MER ENN BARE KORT

Du har sikkert hørt om Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay på et tidspunkt. Dette er betalingsmåter som lar kunden betalt kontaktløst med mobilen, nettbrettet, smartklokken eller andre smarte enheter. Du kan selvfølgelig betale på denne måten på alle våre betalingsterminaler, slik at kundene dine kan legge igjen lommeboken hjemme.

 kontakt oss

[powr-form-builder id="346074b5_1701698975"]